Clever2.energy (voorheen BESPAAR.direkt) is een adviesbureau, voor besparing in woningen en bedrijven en bestaat uit een klein en informeel team, met leden uit verschillende disciplines die kennismaakten bij de opleiding EP/W-Adviseur (Energie Prestatie Woningen / energielabels).

Een tijdje in de ‘markt’ rondgelopen, was de conclusie dat er ontzettend veel wegen (bedrijven) zijn voor mensen als u, om inzicht te krijgen in de huidige situatie en mogelijkheden van besparing. De meeste echter complex, langdurig en hierom vaak kostbaar of met onduidelijke kosten.

Vanuit de gedachte “dat kan anders”, zijn we BESPAAR.direkt gestart (nu Clever2.energy): in overzichtelijke stappen, met duidelijke kosten, komen tot een helder overzicht, in een rapport met maatregelen voor verbeteringen / besparingen, incl. investeringen en terugverdientijden.

Sommige adviestrajecten zijn ingewikkeld, langdurig en kostbaar.
Bij Clever2.energy houden we van overzichtelijke no-nonsense: 

Om kort en krachtig te horen hoe uw huidige situatie is, wat globaal bespaard kan worden en wat een volledig adviestraject betekent.

De opname van uw pand en verwerking in de software voor uw energielabel. Maar ook basis, voor maatregelen en besparing!

Onze experts lopen al jaren rond in de energiemarkt. We weten al snel welke leverancier voor u de beste is. Snel en eenvoudig besparen!

Ons advies geeft helder aan welke investering, wanneer is terugverdiend. En dan besparen! Advieskosten zijn meestal direct terugverdiend!

Wij blijven up-to-date van de relevante zaken. We hebben jaarlijks een contactmoment, om aanpassingen voor uw situatie te bespreken.

Voor een eerlijk advies, energielabel of om direct te gaan besparen: Clever2.energy!